sparren iets voor mij?

even sparren?

Loop je vast in je werk of lijkt het je gewoon fijn om een klankbord te hebben? Welke van de onderstaande stellingen is voor jou van toepassing? Ik help je graag op weg in het fileren naar wat nodig is zodat het beste in jou en jouw werk naar boven kan komen. 

ik overzie processen 
niet meer.

Leer processen te doorgronden met een training over het creatieve proces.

mijn werkwijze lijkt niet meer relevant.

In gesprek sparren we over wat jou motiveert en waar je de weg kwijt bent geraakt. Samen ontdekken we de raakvlakken tussen wie jij bent en jouw werk. Waardoor jij keuzes kan maken in wat je kan stoppen of beginnen te doen.

ik ben kwijt wat het doel is van mijn werk.

Met een workshop brainstormen leer je de kracht van ruim denken. Niet beperkt door de drukte van het werk. Zo kom je terug bij het ‘waarom’ en kan je fiteren wat echt nodig is.

ik wil gewoon even sparren.

Laten we samen een uurtje het bos in gaan, een museum bezoeken of lekker koffie drinken. Ik pas verschillende gesprekstechnieken toe om naar jouw verhaal te kunnen luisteren en je te helpen wat rust te brengen in je gedachtenwereld.

Sipke Bontekoe
beleidvaardig.

Hele korte tekst over mij, om mensen aan te sporen op de knop hieronder te drukken. Druk op de knop hieronder!

pie-chart
Sluit Menu