over mij
maarten rozeboom: sparringspartner.
Ik ben altijd een conceptdenker geweest die overal op zoek is naar het ‘waarom’. En daarom vraag ik mij dus ook regelmatig af of het wel nodig is om te doen wat ik doe. Alles wat we doen ontstaat uit hoe we denken.

Ik ben Maarten en als sparringspartner help ik je graag een bredere blik te krijgen op wat je doet of wie je wil zijn. En dat begint bij jouw ‘waarom’. En die kan én mag ook veranderen.

Het Griekse woord ‘Metanoia’ staat voor het vernieuwen van je denken. We zijn nooit te oud, nooit te ver, nooit te ongeschikt om ons denken te vernieuwen. En die vernieuwing in ons denken is het begin van groei.

In mijn eigen leven heb ik meegemaakt dat als je niet de juiste ‘waarom’ hebt, je opgebrand raakt. Met een part-time baan, twee ondernemingen en een gezin met twee prachtige dochters is het voor mij nodig om af en toe stil te staan en terug te gaan naar de basis.
mijn ervaringen

grafisch ontwerper

In 2009 rondde ik mijn opleiding Grafisch Ontwerp af en ben ik aan de slag gegaan bij IKEA in het realiseren en adviseren van instore communicatie en visual merchandising. Bij IKEA leerde ik creatieve processen op grote schaal toe te passen en als ondernemer leerde ik de kracht van grafisch ontwerp en beeldende communicatie. 

assistent voorganger

Als assistent voorganger in een groeiende kerk vol jong-volwassenen en jonge gezinnen help ik leiders om teams van vrijwilligers te leiden en een visie te vertalen naar processen. Daarnaast spreek ik dagelijks mensen over hun geloofsontwikkeling en uitdagingen in het leven en pas Bijbelse principes toe om ze te adviseren en vooral motiveren en bemoedigen.

ondernemer

Ik ben een pionier in hart en nieren. Ik hou ervan om nieuwe dingen te beginnen en zit steeds vol nieuwe ideeën. Als ondernemer heb ik de vrijheid deze ideeën uit te werken in ons ontwerp bureau studio dinges en in samenwerking met partners en klanten. Het leukste is klanten te helpen ontdekken wat ‘dat ene’ is wat ze verder gaat helpen.

school of life

Laat ik eerlijk met je zijn. Ik heb geen opleiding gehad als coach, consultant of psycholoog. Ik leer door te ervaren en heb een enorme liefde voor mensen en hun ontwikkeling. Dat is mijn drive om met anderen in gesprek te gaan, want in iedereen is goud te ontdekken. Niet alleen door een opleiding, maar door het juiste hart.

studio dinges

vernieuwt jouw bedrijf?
laat je merk meegroeien.
Sluit Menu