hoi, ik ben maarten rozeboom

Op het moment heb ik twee banen. Ik werk als Art director bij een e-learning bedrijf én als operationeel manager van een lokale kerk. Op beide gebieden merk ik dat ik er veel uit gehaald heb en dat het tijd is voor een nieuwe stap in mijn werkleven.

Hieronder vind je mijn motivatie voor het werken als docent fotografie en vormgeving. Maar hopelijk spreken we elkaar snel om er face to face over door te praten. 

een nieuwe jas.

Wat betekent het dat er iemand in je geloofd? Geloof activeert om te dromen, om te fantaseren, om kansen te zien en om het leven te zien als een reis in plaats van een opgave.

Ik geloof dat iedereen creatief is; de mogelijkheid heeft om te creëren.

Afgelopen zomer nam ik een break van 2 maanden voor een korte sabbatical. Tijd om even stil te staan, te genieten van gezinstijd en ruimte te nemen om na te denken over wie en waar ik ben. Terwijl ik dat deed had ik de rust om te kiezen iets anders te gaan ondernemen. In de afgelopen 8 jaar ben ik deel geweest van de betaalde staf in onze lokale kerk. Daar heb ik teams gevormd en aangestuurd op het gebied van muziek, podiumtechniek, vormgeving en events. Waarna ik als deel van het leiderschapsteam de operationeel manager en assistent-voorganger werd.

En nu is het tijd voor iets nieuws… Ik. ben op zoek naar een plek waar ik nieuwe dingen kan leren en mijn ervaring als vormgever en aanjager kan toepassen in een nieuwe jas.

een andere
kijk.

Ik ben altijd ondernemend geweest, in mijn late tienertijd begon ik met jeugdwerk en het organiseren van jongerenavonden en evenementen. Ook als student was ik al bezig met elke opdracht te veranderen in een (persoonlijk) project. Na mijn studie startte ik in mijn eenmanszaak als grafisch ontwerper en hielp ik met de oprichting van een omroep voor een jongerencentrum om zo kans te geven aan jongeren om bezig te zijn met het maken van online radio en tv.

Later ben ik bij IKEA gaan werken als Visual Merchandiser en Grafisch vormgever waar ik aan geweldige verbouwingsprojecten mocht werken met internationale collega’s. In onze lokale kerk groeide ik door van vrijwilliger naar (full time) leidinggevende in verschillende creatieve gebieden van het kerkleven.

Na een burn-out in 2018 koos ik om parttime te werken en daarnaast weer te ondernemen. Ik startte Studio Dinges en hielp ondernemers met het starten en doorstarten van hun bedrijf met (nieuwe) branding. Als er geen ontwerp nodig was, maar wel de ruimte en aandacht om te sparren over (creatief) ondernemen, trad ik op als sparringspartner.

werken als
docent.

Een baan als docent Fotografie en vormgeving lijkt mij op het lijf geschreven omdat het talentontwikkeling en mijn passie voor design combineert. Tieners zitten in een hele interessante fase van hun leven waar ik ze kan uitdagen in hun talent en tegelijkertijd kansen probeer te benutten voor goede gesprekken en karakterontwikkeling.

Ik ben een enorme extravert en leef helemaal op van een ruimte vol mensen. Het maakt mij scherp en enthousiast om te delen over wat mij beweegt. Ik hoop leerlingen te kunnen bijbrengen dat iedereen een unieke blik op de wereld heeft en daarmee een verschil kan maken. Dat op zichzelf is al een superkracht. En als je vervolgens de skills en inzichten ontwikkelt om die blik om te zetten naar esthetiek, kan je trots zijn op je werk en je talent inzetten in de arbeidsmarkt.

in gesprek.

Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar hoe een dag en week als docent fotografie en vormgeving eruit ziet. En wat het mij kan brengen om te leren lesgeven, studenten te begeleiden en toekomstige fotografen en vormgevers te zien ontwikkelen tot jonge professionals. 

Ik hoop dat ik in deze pagina een eerste indruk heb kunnen maken van wie ik ben. Wanneer gaan we in gesprek?

T. 0624929141
M. mrtnrozeboom@gmail.com

Sluit Menu